Pagini web perfect optimizate

Pagini web corect optimizateEste foarte important cu un website sa dispuna de cat mai multe pagini web perfect optimizate din punct de vedere SEO, pentru ca numai astfel se pot atinge rezultate relevante in google si in celelalte motoare de cautare. Optimizarea unei pagini web nu este un lucru foarte greu, trebuie sa respectam doar cateva reguli simple. In continuare haideti sa vedem care sunt aceste reguli.

In primul rand diferitele pagini web trebuie sa aiba un continut original, unic, relevant si informativ. Astfel nu este voie sa copiem articole si texte din alte locuri de pe internet. Este indicat de asemenea ca diferitele pagini web sa contina minim 500 de cuvinte dar nu mai mult decat 1.000 de cuvinte. Conform experimentelor SEO, articolul ideal este compus din 500 – 600 de cuvinte. Aceste texte SEO neaparat trebuiesc impartite in paragrafe. Se propune minim 3 paragrafe in cazul fiecarei pagini web dar daca sunt mai multe, cu atat mai bine.

In interiorul unei pagini web care este format din 1.000 de cuvinte putem folosii 20 – 70 de ori un cuvant cheie. Insa in acest caz ar fi ideal sa ne stabilim undeva la mijloc adica in jurul valorilor 30 – 35. Daca pagina web contine mai putine cuvinte decat 1.000 atunci va scade proportional si numarul cuvintelor cheie. In interiorul unui articol trebuie folosit doar un singur cuvant cheie, maxim doua, in forme variate. De exemplu daca cuvantul cheie este masina atunci acest cuvant poate fi variat in felul urmator: masina mica, masina mare, masina rosie, etc. Este indicat de asemenea ca in interiorul textelor, cuvintele si expresiile cheie sa fie boldate. Cuvintele si expresiile cheie trebuiesc astfel adaugate in cadrul unui articol incat fiecare paragraf sa contina una sau doua dintre ele.

Titlul unei pagini web nu trebuie sa fie mai lunga decat sapte cuvinte respectiv este foarte important ca titlul sa contina acel cuvant cheie care a fost folosit si in interiorul articolului.

In cazul unei pagini web care contine si o fotografie trebuie respectate si alte reguli. Astfel se indica ca fotografia sa fie minim de marimea 300X300 pixeli respectiv in tagul alt neaparat trebuie inclus acel cuvant cheie care a fost folosit si in cadrul articolului.

Meta descrierile paginilor web nu trebuie sa fie mai lungi decat 160 – 200 de caractere respectiv trebuie sa reflecte exact subiectul acelei pagini web la care se refera. Este indicat si in acest caz ca in interiorul descrierilor meta sa se includa cuvantul cheie care a fost folosit si in cadrul continutului.

In sursa paginilor trebuiesc folosite doar acele cuvinte cheie care au fost folosite si in interiorul continutului. Este important ca in sursa unei pagini web sa nu includem mai mult decat 5 cuvinte sau expresii cheie despartite prin virgula. Daca in interiorul unei pagini web am folosit cuvantul mere ca si cuvant cheie primordial respectiv variatia acesteia cum ar fi de exemplu mere ieftin sau mere mare atunci in sursa paginii prima data vom include cuvantul mere si abia apoi expresiile mere ieftin si mere mare.

Meta descrierile si cuvintele cheie in sursa paginii trebuie sa fie in aceeasi limba. Adica, daca continutul paginii a fost scrisa in limba romana atunci atat descrierea meta cat si cuvintele cheie trebuiesc configurate in limba romana.