Metode de optimizare seo neloiale

Tehnici SEO neloialeO caracteristica al metodelor neloiale de optimizare SEO este acela ca, site-urile astfel promovate vor ajunge intr-un timp record pe prima pagina in motoarele de cautare, in multe cazuri chiar pe prima pozitie. Insa, mai curand sau mai tarziu acest tratament neloial va fi descoperit de catre motoarele de cautare iar site-ul va fi pedepsit. Sunt multe metode de optimizare neloiale. Unul dintre acestea presupune ascunderea cuvintelor cheie intr-un volum extrem de mare in interiorul unui site. Ascunderea este gandita foarte inteligent. Daca de exemplu culoarea de fundal al unui site este bazat pe culoarea alba, atunci se introduc cuvinte cheie, in masa, colorate in alb, astfel pentru vizitatori aceste cuvinte vor fi invizibile adica aspectul designului nu va fi distrus. Insa motoarele de cautare vor observa aceste elemente. Metoda neloiala de optimizare SEO, descrisa mai sus a fost pusa in practica si de catre cateva website-uri romanesti. Toate au fost sanctionate pentru aceasta practica de optimizare. In urma sanctiunilor, in cel mai bun caz se pot pierde doar pozitii in clasament, insa nu una sau doua pozitii ci multe. Respectiv in cel mai rau caz entitatea virtuala poate fi chiar si eliminata din clasament.

O alta tehnica contraventionala de optimizare SEO se bazeza tot pe folosirea in exces al cuvintelor si expresiilor cheie. Insa de data asta nu mai sunt ascunse cu ajutorul culorii de fundal. Practic, nici in acest caz nu se respecta regula densitatii, care este o regula importanta in optimizare. Densitatea cuvintelor cheie nu trebuie sa fie mai mare decat 7%, insa in aceste cazuri limita maxima nu este respectata. Respectiv densitatea este nerespectata in cadrul mai multor pagini web. Aceasta procedura de optimizare SEO va distruge in mod inevitabil intr-o masura oarecare si designul, iar dupa cum stim designul urat este un factor care va respinge vizitatorii. As dori sa fac aici o paranteza pentru a accentua faptul ca, un contract de creare site sau un contract de optimizare site merita incheiat numai cu firme serioase. Altfel spus, trebuie sa luam intotdeauna toate masurile necesare si posibile ca site-ul nostru sa nu fie tratat cu ajutorul unor astfel de metode de optimizare.

Testele de optimizare SEO efectuate de catre unele persoane mai indraznete in acest domeniu au dovedit de asemenea ca un numar mare de referinte intr-un interval relativ scurt, poate fi la fel de daunator pentru un website ca si metodele prezentate mai sus. Cartile de optimizare recomand maxim zece referinte intr-un interval de 24 de ore. Ca sa ma exprim pe intelesul tuturor, referintele inseamna linkuri. Practic, cu ajutorul unor programe inteligente este posibil ca sa plasam intr-un interval foarte scurt, sute sau chiar mii de linkuri in diferite locuri pe internet. Bineinteles aceste linkuri pot fi configurate astfel incat, toate sa faca referire doar la un singur site. Google si celelalte motoare de cautare vor observa aceste linkuri. Daca un site are multe referinte atunci acela va fi considerat important de catre motoarele de cautare, iar astfel va fi plasat mai in fata in clasament. Insa avand in vedere ca aceste legaturi nu s-au format in mod natural, mai curand sau mai tarziu inselaciunea va iesi la iveala iar pedeapsa va fi inevitabila.